Stibnal

De stilte voor de storm

weer geen seksverhaal

Midden in de nacht van de vierde dag van de eerste oogstmaand kwamen de jonge helden aan bij het gebouw in Bogin Zhog waar Bas gevangen zou worden gehouden. Alvyn gluurde voorzichtig door alle raampjes om te kijken wat ze binnen zouden aantreffen, maar Moryc moest daar niet van hebben. Hij opende de voordeur en er vloog direct een pijl langs zijn hoofd naar buiten. De bewoners van het pand hadden blijkbaar geen zin in bezoek. Bekomen van de schrik stormden ze naar binnen en maakte korte metten met de vier lieden die de hal bewaakten. Faaz’ grijsgekleurde en grijpgrage klauwen trokken nog voordat een stervende bewaker de grond raakte een ketting met een groene steen van zijn nek. De groep had direct allerlei wilde fantasie├źn over wat de ketting voor magische krachten zou hebben en er ontstond een verhitte discussie. Alvyn wist Faaz ervan te overtuigen dat het slimmer was om de ketting niet meteen om te doen, maar kon niet voorkomen dat Faaz daar erg boos over werd. De Dragonborn trok de groep even niet meer en besloot een ander deel van het gebouw te gaan verkennen. Op de eerste verdieping gluurde hij door een kiertje in een deur en zag twee figuren in de kamer staan. Overmoedig trok hij de deur open en stapte naar binnen.

Dit bleek niet de beste beslissing te zijn, maar gelukkig had Akke een bovennatuurlijk gevoel dat er iets aan de hand was en zij leidde de rest van de groep naar boven. Daar troffen ze het inmiddels bewusteloos geslagen lichaam van hun metgezel aan, dat aan de voeten lag van twee enorme minotaurussen. De drie sprongen er bovenop en wisten nipt een overwinning te behalen. Nadat ze een beetje waren uitgepuft doorzocht de weer verenigde groep de rest van het gebouw. Kleine Bas werd snel gevonden en bevrijd.

Aan de achterkant van werd een grot ontdekt. De groep schatte echter in dat ze hun missie hadden volbracht en lieten de grot en daarin gelegen afgrond voor wat het was. Bas werd veilig teruggebracht door Faaz en Alvyn, die op de terugweg hun conflict gelukkig konden oplossen. Tegelijkertijd trokken Akke en Moryc wederom naar de andere kant van de muur om Karkrov te genezen. Alles lukte en daarmee zijn de Sons of Marech zo goed als mogelijk voorbereid om de strijd aan te gaan met Oreenos en de Doden.

Comments

Pankteinor Pankteinor

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.